Menu

Reserves

Reserva ara

RESERVA AL MILLOR PREU

-
Nit
Seleccionar
  • Habitació 1
Habitacions i ocupació

Habitació 1

Habitació 2

Habitació 3

La teva tranquil·litat, el nostre objectiu!

#*TimetoCare #*StaySafe #*KeepSafe

En Estival *Group sabem que la salut i el benestar dels nostres clients i empleats és el més important.

Per això hem creat aquesta pàgina on trobaràs tota la informació actualitzada.

En Estival *Group et garantim el més ampli compliment de les normes de prevenció i higiene, ateses les recomanacions fixades per les autoritats competents, per a així assegurar-te la millor experiència en tots els nostres establiments, durant la teva pròxima estada.

COMUNICAT CERTIFICAT *COVID ANDORRA
 
El Govern Andorrà, ha decretat noves mesures per a la prevenció de la COVID-19 en els llocs públics, aplicables a partir del 26/11/2021, i estableixen 3 nivells de control (vermell, taronja i verd):
✓ Ús obligatori del certificat *COVID per a accedir a espais que es consideren de major risc (vermell).
✓ Ús opcional del certificat *COVID per part dels establiments, que en cas que facin aquest control voluntari d'accés poden eliminar restriccions ( taronja i verd).
 
El certificat *COVID serà 100% obligatori per a accedir als establiments amb activitat de discoteca, sala de ball, estacions d'esquí, pubs o similars on es realitza l'activitat de ball o similars i en esdeveniments de caràcter cultural o esportiu de més de 1.000 persones. Els usuaris podran acreditar els seus certificats –sigui de vacunació, recuperació o de prova diagnòstica negativa– en format paper o digital.
Els menors de 16 anys estan exempts de presentar el certificat *COVID per a accedir als establiments, però hauran de seguir les mesures de prevenció, com portar la màscara (de 8 a 16 anys).
Es recomana a tots els visitants i turistes que tinguin previst viatjar Andorra disposar del Certificat *COVID digital de la UE. El certificat *COVID acredita que es disposa d'almenys un d'aquests supòsits:
Certificat de vacunació
Certificat de recuperació
Certificat de prova diagnòstica negativa
 
Fins aviat!

Reserves

Reserva ara

MILLOR PREU ONLINE

Nombre de nits: X